Lasertherapie
Vaatjes verwijderen

Bij ons wordt gewerkt met de Candela Gentle MaxProPLUS en de Thunder Quanta System MT Laser. Deze lasersysteem bevatten de Alexandrite en ND- Yag kristallen die inmiddels minimaal 15 keer klinisch bewezen zijn door artsen. De behandelingen zijn geschikt voor de huidtypes tot Fitzpatrick 6. 

 

Omdat de laser op pigment werkt, kunnen alleen gepigmenteerde haren definief worden behandeld. Witte en grijze haren kunnen middels de mix van Alexandrite en ND-Yag behandeld worden. Alle haren bevinden zich in verschillende groeifases. Om deze reden zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandeling nodig tot alle haren in de groeifase verwijderd zijn. Voor optimale resultaat moeten de behandelingen op het gezicht en de armen om de 4 weken herhaald worden. De behandelingen van de haren op de rest van het lichaam moeten om de 8 weken herhaald worden. 

Thunder Laser: Effectief Ongewenste Vaatjes Verwijderen voor een Stralende Huid

 

Clinic Manifest biedt innovatieve huidbehandelingen zoals de Thunder Laser, ontworpen om veilig en doeltreffend ongewenste vaatjes te verwijderen. Deze lasertechnologie richt zich nauwkeurig op probleemgebieden zonder omliggende huid te beschadigen.

 

Geschikt voor mannen en vrouwen met ongewenste vaatjes op gezicht of lichaam, is de Thunder Laser een snelle behandeling zonder hersteltijd. Bekijk de indrukwekkende resultaten in onze galerij met voor-en-na foto's door op het kopje 'Galerij' hierboven te klikken.

 

Geïnteresseerd in een stralende, egale huid? Neem contact met ons op voor een consultatie. Onze ervaren specialisten bespreken uw wensen en bepalen of de Thunder Laser de juiste behandeling is voor u.

 

 

 

Mesotherapie haar
Microneedling

De haarfiller van DR.CYJ Hair Filler, op basis vana hyaluronzuur en peptiden complex, is de oplossing voor zowel milde als ernstige vorm van haarverlies of haarverdunning. De werking van DR.CYJ Hair filler:

 

- Verbetering bloedcirculatie van de hoofhuid;

- Stimuleren en revitaliseren van de haarakjes waardoor de haargroei wordt verslend;

- Haaruitval preventie;

- Hydratatie en voeding van de hoofdhuid;

- Preventie van de grijze haren.

De dermapen is de nieuwe techniek op het gebied van microneedling. Het dermapen apparaat heeft zeer kleine naaldtjes waarmee kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Zo worden tot wel 80% meer actieve werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van de huid hierop is het activeren van de aanmaak van collageen en elastine. Met de dermapen worden de volgende huidproblemen aangepakt:

- Pigmentvlekken;

- (Acne)littekens;

- Grove poriën;

- Striae's;

- Fijne lijntjes en rimpels;

- Doffe huid.

Prohfilo anti-aging behandeling stimuleert de elastine en collageen in de huid. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en de poriën worden verfijnd. Profhilo is geen filler maar de innovatieve samenstelling van hyaluronzuur. 

 

Tijdens de behandeling wordt de hyaluronzuur geïnjecteerd op 10 punten van het gezicht en daarnaa wordt het gelijkmatig verspreid in de huidlagen. Dit zorgt ervoor dat de huid weer stevig en gezond wordt in de verschillende huidlagen. De resultaten van Profhilo blijven ongeveer 12 maanden zichtbaar. 

 

Plasmalift: Verjongende Huidbehandeling

 

Plasmalift is een innovatieve, niet-chirurgische huidverjongingsbehandeling die helpt om de huid te liften, te verstevigen en tekenen van veroudering te verminderen. Door gebruik van plasma-energie stimuleert Plasmalift de collageenproductie en verbetert de huidelasticiteit voor een frisse, jonge uitstraling.

 

Voordelen van Plasmalift zijn onder andere:

·Minimaal invasief

·Direct zichtbare resultaten

·Veelzijdige toepassingen

·Langdurige resultaten

 

Plasmalift is geschikt voor mannen en vrouwen die hun huid niet-chirurgisch willen verjongen. Neem contact op met Clinic Manifest voor een consultatie met onze ervaren specialisten om te bepalen of Plasmalift de juiste keuze is voor u.


 

Profhilo
Plasmalift