Tugba Cevher, de oprichtster en eigenaresse van Clinic Manifest, is een afgestudeerde huidtherapeut met meer dan 17 jaar werkervaring in de huidverzorgingsindustrie. Haar passie en expertise liggen in het specialiseren in huidbehandelingen en het helpen van mensen om een gezonde, stralende huid te bereiken.
 
Tugba begon haar reis in de bescheiden setting de kamer bij haar moeder en richtte haar praktijk op met vastberadenheid en strijdlust. Ondanks de uitdagingen die het opstarten van een eigen praktijk met zich meebrengt, bleef Tugba volhardend en geloofde sterk in haar vaardigheden en de impact die ze op het leven van anderen kon hebben. Met haar onwrikbare toewijding en doorzettingsvermogen, groeide haar praktijk gestaag en al snel werd het duidelijk dat haar kamer niet langer groot genoeg was om haar groeiende klantenbestand te huisvesten.
 
Vanuit haar bescheiden begin bij haar moeder thuis, heeft Tugba met succes haar droom verwezenlijkt en Clinic Manifest opgericht. Als afgestudeerde huidtherapeut met meer dan 17 jaar ervaring staat Tugba bekend om haar expertise en toewijding aan het leveren van de beste huidverzorging en behandelingen. Haar verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe vastberadenheid, passie en geloof in jezelf kunnen leiden tot het verwezenlijken van je dromen.

 Het verhaal van Clinic Manifest

In ons team hebben wij 2 doktersassistenten en 1 huidtherapeute stagiaire.

Eigenaresse/ Huidtherapeute

Laserspecialist voor mannen

Huidtherapeute i.o.

Tugba Cevher

Tuana Isik

Assistente/ Stagiaires

Ilkay 

The team